Velkommen til Kulturkraft og Drivverket

Kulturkraft er et tverrfaglig kulturhistorisk arrangement i Oppdal hvor første arrangement ble arrangert i begynnelsen av 2005. Siden har kulturkraft vært arrangert i årerne 2006, 2007, 2008 og 2009 med suksess.

Kulturkraft arrangeres av Drivverket – kulturhistorisk verksted.

Drivverket – kulturhistorisk verksted utvikler og er , og har vært, pådriver på en rekke ulike kulturhistoriske prosjekter. Drivverket – kulturhistorisk verksted ble startet med bakgrunn i mange års erfaring med utvikling og drift av kulturhistoriske prosjekter på Fosen og i Oppdal. Erfarings bakgrunnen er bl.a. hentet fra prosjekter som Kystkulturdagene i Lysøysundet og Stiftelsen Frohavet – Lysøysund kystkultursenter på Fosen samt Stiftelsen Vognildsbua i Oppdal.

Glosimodt. Drivverket´s nyeste prosjekt har til formål å kartlegge, dokumentere og formidle  kunnskap om arkitekten Erik Waldemar Glosimodt, 1881 -1921, hans utdannelse og virke. Sålangt har arbeidet med Glosimodt ført til en 16 sider lang artikkel om arkitekten i tidskriftet Dovrebanen 2011 og, med denne som grunnlag, opprettelse av nettstedet www.glosimodt.no

Fotografier på nettstedet. Fotografier og illustrasjoner som publiseres på dette nettsted kan ikke kopieres og anvendes andre steder uten tillatelse fra rettigshetshaver.

Bildetekst: Fra seilasen Gl. Dansk og Spekesild under Kystkulturdagene i Lysøysundet, 9. august 2008.

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål:

Mogens Juul Rasmussen

Epost: mogens@kletvold.no

Dette innlegget ble publisert i Kulturkraft og merket med . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Velkommen til Kulturkraft og Drivverket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *